ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Νέα & Ανακοινώσεις LIVE: τα αποτελέσματα και η εξέλιξη του 1ου σκέλους

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις της 1ης ημέρας του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις στην Κατηγορία Sporting.

Ε.Δ. 4 ΒΩΞΙΤΕΣ

Οι Martin McCormack-Barney Mitchell ανέβηκαν και πάλι στην κορυφή του Historic Acropolis Rally κερδίζοντας τη νυχτερινή Ειδική Διαδρομή “Βωξίτες” που ολοκλήρωσε το 1ο σκέλος του αγώνα. Οι κυριότεροι αντίπαλοί τους, Valter Pierangioli-Sauro Farnocchia έκαναν τετ-α-κε στις αρχές, με αποτέλεσμα το Ford Sierra RS Cosworth 4×4 να σβήσει και να χάσουν πολύτιμα δευτερόλεπτα. Πλέον η διαφορά τους είναι στα 26 δλ. Τρίτοι συνεχίζουν οι Karen και Ernie Graham, με τους Αλέξανδρο Χαλιβελάκη-Θάνο Παπαγεωργίου να παραμένουν τέταρτοι και να είναι πρώτοι μεταξύ των Ελληνικών πληρωμάτων. Οι Oldrich Kovarik jnr-Marek Kapic είναι πέμπτοι, εμπρός από τους δεύτερους Έλληνες, Γιώργο Δελαπόρτα-Ευάγγελο Παναρίτη.

Αποτελέσματα Ε.Δ. 4 – EHRC

Ώρα για Service!

Ε.Δ. 3 ΕΛΙΚΩΝΑΣ

Οι Valter Pierangioli-Sauro Farnocchia είναι επικεφαλής του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις έπειτα από τις τρεις πρώτες Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Οι Martin McCormack-Barney Mitchell κέρδισαν την 3η Ε.Δ. και πλέον η μάχη για την κορυφή έχει ανάψει, καθώς η διαφορά μεταξύ των δύο πληρωμάτων είναι στο 1 δλ.! Τρίτοι είναι οι Βρετανοί Ernie Graham-Karen Graham, με τους Αλέξανδρο Χαλιβελάκη-Θάνο Παπαγεωργίου να είναι πρώτοι Έλληνες και τέταρτοι γενικής. Πέμπτοι είναι οι Τσέχοι Oldrich Kovarik jnr-Marek Kapic, εμπρός από τους Γιώργο Δελαπόρτα-Ευάγγελο Παναρίτη. Ακολουθούν οι Δημήτρης Μελάς-Στάθης Βαρδαξής και οι Αλέξανδρος Ρουστέμης-Γρηγόρης Ανδριανόπουλος.

Αποτελέσματα Ε.Δ. 3 – EHRC

Ε.Δ. 2 ΘΗΒΑ

Αντεπίθεση έκαναν οι Ιταλοί Valter Pierangioli-Sauro Farnocchia, κερδίζοντας τη δεύτερη ειδική του αγώνα, γεγονός που τους έφερε στην κορυφή του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις. Πλέον οι Βρετανοί Martin McCormack-Barney Mitchell είναι δεύτεροι 5 δευτ. πίσω τους και η συνέχεια στον αγώνα προμηνύεται ενδιαφέρουσα. Εκτός συνέχειας τέθηκαν από νωρίς οι Παναγιώτης Παραδείσης-Μιχάλης Φράγκου από ηλεκτρικό πρόβλημα κι ενώ ήταν στη δεύτερη θέση του αγώνα. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, οι Βρετανοί Ernie Graham-Karen Graham αναρριχήθηκαν τρίτοι, με τους Oldrich Kovarik jnr-Marek Kapic και Αλέξανδρο Χαλιβελάκη-Θάνο Παπαγεωργίου να ακολουθούν στη γενική κατάταξη. Από εκεί και πέρα, οι Γιώργος Δελαπόρτας-Ευάγγελος Παναρίτης ανέβηκαν έκτοι, με τους Μάριο Σταφυλοπάτη-Γιώργο Χατζηρήγα να είναι πίσω τους και να νιώθουν καυτή την ανάσα των Δημήτρη Μελά-Στάθη Βαρδαξή.

Αποτελέσματα Ε.Δ. 2 – EHRC

Ε.Δ. 1 ΣΚΟΥΡΤΑ

Οι Martin McCormack-Barney Mitchell ήταν οι ταχύτεροι και προηγούνται στο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, έπειτα από την 1η Ειδική Διαδρομή “Σκούρτα”, με τους “δικούς μας”, Παναγιώτη Παραδείση-Μιχάλη Φράγκου να βρίσκονται 10 δλ. πίσω τους. Τρίτοι είναι οι Ιταλοί Valter Pierangioli-Sauro Farnocchia, 12 δλ. μακριά από την κορυφή. Πιο πίσω βρίσκονται οι Αλέξανδρος Χαλιβελάκης-Θάνος Παπαγεωργίου, εμπρός από τους Ernie και Karen Graham. Από σπασμένη ανάρτηση εγκατέλειψαν στα τελευταία χιλιόμετρα οι Χριστοδούλου-Σαμαράς. Στις 13:21 ξεκινάει η 2η Ειδική Διαδρομή “Θήβα”.

Αποτελέσματα Ε.Δ. 1 – EHRC

Ξεκινάμε!

Στις 12:18 θα ξεκινήσει η 1η Ε.Δ. του αγώνα, τα “Σκούρτα“, μήκους 13.02 χλμ.

Πανηγυρική Εκκίνηση

Τα 44 πληρώματα της Κατηγορίας Sporting παίρνουν εκκίνηση αυτή την ώρα κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.