ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Νέα & Ανακοινώσεις Historic Acropolis Rally 2023 – Regularity: Η περιπέτεια ακριβείας στην εκκίνηση!

54 πληρώματα θα εκκινήσουν το πρωί της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολις στην κατηγορία Regularity του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις. Την Πέμπτη στο Σχιστό, στις εγκαταστάσεις της Seajets-Promare έλαβαν χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος και πλέον όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα που προσμετράει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity.

Την πρώτη μέρα του αγώνα, τα αυτοκίνητα θα διέλθουν από τη Φυλή, την Πύλη, τη Δάφνη και τις Ερυθρές για να καταλήξουν στην πρώτη ανασυγκρότηση στη Θήβα. Στη συνέχεια, θα περάσουν από την Ξηρονομή, τη Θίσβη, το Κυριάκι, το Δίστομο και θα φτάσουν στην Αμφίκλεια. Στο τελευταίο μέρος του πρώτου σκέλους τα αυτοκίνητα θα διέλθουν από τη Γραβιά, το Προσήλιο, την Άμφισσα και θα καταλήξουν για διανυκτέρευση στην Ιτέα.

Στο πλευρό της διοργάνωσης βρίσκονται ο Δήμος Ελευσίνας, η Ελευσίνα, η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023, η Superfast Ferries, η SP Tableware, η Seajets και η Cosmote TV.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα (historicacropolis.gr) και στον Ηλεκτρονικό Πίνακα Ανακοινώσεων (https://webapp.sportity.com/channel/2023historicREG) είναι διαθέσιμες όλες οι πληροφορίες για το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, ενώ στα κοινωνικά δίκτυα της διοργάνωσης μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία νέα του αγώνα.

Δείτε εδώ το Ωράριο Εκκίνησης για το 1ο Σκέλος.

Ζωντανά Αποτελέσματα: http://results.bg/greece/

Facebook page: https://www.facebook.com/historicacropolisrallygr

Youtube page: https://www.youtube.com/@PressOfficeOMAE

 

Γραφείο Τύπου