ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Νέα & Ανακοινώσεις LIVE: τα αποτελέσματα και η εξέλιξη του 3ου σκέλους

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις της 3ης και τελευταίας ημέρας του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις στην Κατηγορία Sporting.

Ε.Δ. 14 ΝΕΟΧΩΡΑΚΙ

Νικητές του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις είναι οι Martin McCormack-Barney Mitchell, κερδίζοντας τις 12 από τις 14 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα! Δεύτεροι τερμάτισαν οι Valter Pierangioli-Sauro Farnocchia και τρίτοι οι Ernie Graham-Karen Graham. Συγχαρητήρια σε όλους!
Ε.Δ. 13 ΘΗΒΑ 2

Αγκαλιά με τη νίκη είναι οι Martin McCormack-Barney Mitchell, που ήταν οι ταχύτεροι στην Ειδική Διαδρομή «Θήβα». Σταθερά δεύτεροι οι Pierangioli-Farnocchia, με τους Graham-Graham να είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν άλλο ένα πόντιουμ επί Ελληνικού εδάφους. Τέταρτοι παραμένουν οι Kovarik jnr-Kapic, ενώ το Ελληνικό πλήρωμα των Σταφυλοπάτη-Χατζηρήγα ανέκτησε και πάλι την πέμπτη θέση, ξεπερνώντας το εμπόδιο των Γάλλων Guignard-Meffre. Έβδομοι είναι οι Αργυρίου-Λάσκος, οι οποίοι στην τελευταία Ειδική Διαδρομή του αγώνα, το Νεοχωράκι θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν πίσω τους, τους Παπαδημητρίου-Σιγάλα που είναι όγδοοι.

Ε.Δ. 12 ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Πιο γρήγοροι ήταν οι Pierangioli-Farnocchia στην 12η Ειδική Διαδρομή «Λιβαδειά», οι οποίοι τερμάτισαν μπροστά από τους McCormack-Mitchell, με το Ελληνικό πλήρωμα των Χριστοδούλου-Σαμαρά να πετυχαίνουν την τρίτη ταχύτερη επίδοση. Στη γενική, πίσω από τους McCormack-Mitchell είναι οι Pierangioli-Farnocchia, εμπρός από τους Graham-Graham και Kovarik jnr-Kapic. Προσπέρασαν τους Σταφυλοπάτη-Χατζηρήγα οι Guignard-Meffre και είναι αυτοί πλέον στην πέμπτη θέση, με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι μικρότερη των 5 δευτερολέπτων και σίγουρα το Ελληνικό πλήρωμα θα προσπαθήσει να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση στις δύο Ειδικές Διαδρομές που απομένουν για να ολοκληρωθεί το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις. Στην έβδομη θέση είναι οι Αργυρίου-Λάσκος που κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν πίσω τους Παπαδημητρίου-Σιγάλα που εντυπωσίασαν στη Λιβαδειά πετυχαίνοντας την τέταρτη ταχύτερη επίδοση. Οι Αμαξόπουλος-Μωραΐτη και Mayr-Mayr συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

Ε.Δ. 11 ΜΑΥΡΟΝΕΡΙ

Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην κορυφή, με τους McCormack-Mitchell να συνεχίζουν το νικηφόρο σερί τους, κερδίζοντας και την πρώτη Ειδική Διαδρομή της Κυριακής. Χωρίς κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο, οι Pierangioli-Farnocchia είναι στη δεύτερη θέση, εμπρός από τους Graham-Graham. Στην τέταρτη θέση παραμένουν οι Kovarik jnr-Kapic, με τους πρώτους Έλληνες Σταφυλοπάτη-Χατζηρήγα να διατηρούν πίσω τους τους  Guignard-Meffre. Ακολουθούν οι Αργυρίου-Λάσκος και Παπαδημητρίου-Σιγάλας.