ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Νέα & Ανακοινώσεις Ολοκληρώθηκε ο Τεχνικός Έλεγχος του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις 2022

Στο προαύλιο του Ποδηλατοδρομίου του Ολυμπιακoύ Σταδίου της Αθήνας φιλοξενήθηκε σήμερα (3/6) ο Τεχνικός και Διοικητικός Έλεγχος του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις 2022, των αγώνων Sporting / Legends και Regularity – ενόψει της εκκίνησης το πρωί του Σαββάτου (09:30) από την Ακρόπολη.

Όλα κύλησαν απολύτως ομαλά, και σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα. Για τον αγώνα Sporting / Legends πέρασαν από τον τεχνικό έλεγχο τα αυτοκίνητα και των 40 πληρωμάτων που έχουν δηλώσει συμμετοχή – συμπεριλαμβανομένων των 4 της κατηγορίας Legends. Μετά τη ράμπα της πανηγυρικής εκκίνησης, η πρώτη αγωνιστική τους δοκιμασία, στις 10:53 το πρωί του Σαββάτου (4/6), είναι η Ειδική Διαδρομή «Σκούρτα».

Για το Ιστορικό Ακρόπολις Regularity, από το σύνολο των 62 συμμετοχών πέρασαν από το σημερινό Διοικητικό και Τεχνικό Έλεγχο οι 56. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και το σύνολο των 13 μοτοσικλετιστών που έχουν δηλώσει -για πρώτη φορά- συμμετοχή το φετινό αγώνα. Η πρώτη δοκιμασία για τους αγωνιζόμενους του αγώνα Regularity ξεκινά στις 10:31 αύριο το πρωί, από την Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Μετά από το σημερινό Διοικητικό και Τεχνικό Έλεγχο, η αγωνιστική δράση θα στείλει αύριο τους συμμετέχοντες για τη διανυκτέρευση στην πόλη της Ιτέας, μετά από 6 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα Sporting / Legends και 11 ΕΔΑ του αγώνα Regularity. Η τελευταία από τις δοκιμασίες αυτές για κάθε αγώνα θα είναι νυχτερινή, στην ΕΔ «Καρούτες» και γύρω από την Ιτέα, αντίστοιχα.

Η οργανωτική επιτροπή του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις 2022 εύχεται σε όλους τους αγωνιζόμενους να έχουν καλό αγώνα, και την τύχη με το μέρος τους. Ραντεβού στις Ειδικές Διαδρομές!

Gallery